Админ 14:57
Все още науката твърди, че химиотерапията  е един от добрите начини, за да се спре растежа на раковите клетки
Но скорошно изследване, проведено в болница Johns Hopkins (USA), разкрива, че за лечението на рак може да се използват алтернативни методи. Да, същите тези, за които у нас скептично онколозите мълчат. Един от тях е храната.
Раковите клетки се появяват в човешкото тяло от 6 до 10 пъти в живота му. Всеки човек има  ракови клетки в тялото. Тези клетки не могат да бъдат установени чрез стандартни диагностични методи, докато те не се размножат до няколко милиарда. Когато лекарите казват пациентите след лечението, че няма в организма им повече ракови клетки, това просто означава, че тестовете не могат да установят наличието на тези в тялото, тъй като техният брой е твърде малък за това.
Когато човек има силна имунната система, тя ги атакува и унищожава и тяхното размножаване е възпрепятствано, като по този начин те не образуват тумори.
Когато човек развие рак, това е знак, че той има  недостиг на основни хранителни вещества. Това може да е генетично, но причината може да са фактори на околната среда, които влияят върху човешкото тяло, хранителните навици и начина на живот.
Химиотерапията спира нарастването на  ракови клетки, обаче също така разрушава бързо растящите нормални клетки в костния мозък и др. Тя може да повреди някои органи, като черен дроб, бъбрек, сърце, бял дроб, и така нататък. Лъчетерапията, която в последно време се провежда с новите апаратури е по-щадяща.
Ефективен метод за борба с раковите клетки е  да се оставят гладни, без да ги храните с вещества, от която се нуждаят, за да се размножават.
[ads-post]
Раковите клетки се хранят от тези храни и е хубаво да се спрат или намалят до минимум:
– Подсладители –  NutraSweet, Equal, Spoonful, които имат аспартам. Аспартамът, от своя страна, е много вреден за човешкото тяло. По-добре е да се използваг по-естествени алтернативи като манука мед (Manuka Honey) или меласа, но в много малки количества. Сол също, ако се ползва – нека е морска или хималайска.
– Млякото предизвиква образуването на слуз в тялото, особено в стомашно-чревния тракт. Раковите клетки се хранят със слуз. Сменете кравето мляко с неподсладено соево мляко – така раковите клетки умират от глад.
– Червеното месо също е вредно. Раковите клетки се развиват в кисела среда. Храненето с месо окислява тялото, така че е най-добре е да се яде риба, а може би само малко бяло пилешко месо. Месото също съдържа антибиотици, хормони на растежа и паразити,  които са вредни за организма, особено за  хора, страдащи от рак.
ВАЖНО: Ако публикацията Ето с какво се хранят раковите клетки! Спрете тези храни! ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, моля, коментирайте я най-долу на страницата!
Източник: http://www.diana.bg/

Публикуване на коментар

MARI THEMES

n
Предоставено от Blogger.