Админ 13:03

При лечението на меланом помагат суровите кайсиеви ядки




Предлагаме ви една рецепта за лечение на меланом с кайсиеви ядки. Поради богатото си съдържание на витамин В 17, наречен още амигдалин, суровите кайсиеви ядки са подходящо средство за борба с рака.



Срещу меланом и други видове рак помагат кайсиевите и бадемовите ядки

Доказателство за това е фактът, че народи, които употребяват храни богати на витамин В 17, не боледуват от рак. Пример за това е народът, който живее в долината Хунза, които отглеждат много кайсии и се хранят и живеят здравословно. Известни са и с това, че средната продължителност на живота при тях е бил около 100 – 120 години и дори 130 г. При тях кайсиевите ядки са неизменна част от храната им.
[ads-post]
Препоръчва се да се започне с малко количество – около 2-3 сурови ядки на ден и постепенно да се увеличава. За човек с тегло 70 – 80 кг, са необходими около 15 ядки на ден. Максималното количество е 30 ядки на ден, ако не се получат негативни реакции. Трябва да не се приемат на веднъж, а на три приема – с всяко хранене – сутрин, обяд и вечер. Добре е да се подберат, ако е възможно горчиви ядки. Горчивият вкус се дължи на съдържащият се в тях цианид. Желателно е заедно с бадемите да се консумират и плодове съдържащи нитрилосиди – кайсии, сливи, праскови, нектарини, круши, череши.

Витамин В 17 се съдържа и в други храни като горчивите бадеми, просото, лещата и в семките в гореспоменатите плодове.

Може да закупите кайсиева ядка от МАГАЗИН ЯДКИТЕ - Доставят ядки в цяла България на цена 3,20 лв.

Публикуване на коментар

MARI THEMES

n
Предоставено от Blogger.