Админ 12:09

Учени са установили, че можем да отслабваме и с ядки и плодове


Обикновено диетите за отслабване включват ограничаване на количеството на калориите, балансирано хранене и да не се прекалява с някои хранителни продукти.

Плодове, ядки и мляко са добър източник на витамини, белтъчини и минерали

Плодове, ядки и мляко са добър източник на витамини, белтъчини и минерали

При такива диетични препоръки не се обръща внимание от кои храни приемаме калориите. Препоръката да се хапва по малко от всичко не винаги е достатъчна за да бъде ефикасна за решаването на проблемите с наднорменото тегло.

Картофите например се очертават като фактор за увеличаването на килограмите и трупането на тлъстини около талията, изтъкнаха учени от Харвард след направено изследване. Известно е, че чипсът и пържените картофи са рискова причина за напълняване, но и печените, варените и пюрираните им братя също са врагове на диетите за отслабване. Учените са на мнение, че отделянето на по-големи количества  инсулин, което предизвикват картофите е причината допринасяща за увеличаването на теглото.
[ads-post]
Диета съставена от ядки, плодове и зеленчуци за полезни не само за отслабване, но и за хора държащи за здравословно хранене, защото имат фибри, витамини и други полезни хранителни вещества, но имат и нужните калории. Трябва да се подберат необходимите продукти според нуждите на личността.

Ако искате да отслабвате може да го направите с нискомаслено и неподсладено кисело мляко и ядки, съветват учените. Те са подходящи за тази цел.

Да се спортува, да се ограничава храната и да се храним по възможност не много често, а два пъти например с повече плодове и зеленчуци, а млякото и ядките да заместят висококалоричните храни.

Публикуване на коментар

MARI THEMES

n
Предоставено от Blogger.