Админ 23:45

Сушените плодове убиват апетита. Сушените плодове могат да се добавят както към всяко хранене, така и самостоятелно, като пълноценна храна. В правилно изсушените плодове има уникален баланс на витамини и микроелементи: калций, желязо, натрий и магнезий. Така например, в пет средни сушени кайсии се съдържа пълната дневна доза на желязо, за да се поддържа нивото на хемоглобина и калция. Това е особено важно за хората, които водят заседнал начин на живот.

Само след 10 дни след началото на редовната употреба на сушени плодове се освежава лицето на човек, укрепват ноктите и косата. Всички сушените плодове са много полезни. Така например, сушеният ананас подпомага изгарянето на мазнините, сушените смокини са полезни за дисфункция на щитовидната жлеза, а кайсиите - за увредено зрение и анемия. Без изключение, всички сушени плодове при редовна употреба нормализират метаболитните процеси в организма.

Човек, който яде дневно около 150 грама сушени плодове - сушени сини сливи, смокини, банани, стафиди или резени ябълка, круши, ананас, пъпеши, завинаги ще забрави за проблемите с червата. А от това състояние пряко зависят здравето и красотата. Думите на диетолозите, че красотата на кожата и косата започва от стомаха, са станали поговорка. Обръщали ли сте внимание на факта, че сушените плодове винаги са сладки? Сушените плодове са богати на лесноусвоима фруктоза, която отговаря на потребностите от сладко, и не носи вреда.
[ads-post]
Ако ви застигне чувството на глад, не бързайте към най-близкото кафене, хапнете няколко сушени плодове и орехи. Между другото, орехите, които са изключително полезни, перфектно се съчетават със сушени плодове. Това е не само приятна храна, но преди всичко е и полезна.

Публикуване на коментар

MARI THEMES

n
Предоставено от Blogger.